A Zeller Bistro az új törzshelyünk!

2017-12-01 Írta: Attila
Zeller Bistro bútor

A Zeller Bistro az a hely, amit ajánlani tudsz egy turistának, aki megszólít ismeretlenül, mert étkezni kíván Budapesten. A kiváló konyhája mellett lelke és hangulata van, amelyet az általunk készített bútorok is segítenek emelni.

Az étterem korábban a Körúton túl működött,

de kinőtték, és idén átköltöztek a Bazilika mellé, a Hercegprímás utcába. Ekkor kértek fel bennünket, hogy készítsük el az asztalaikon kívül azokat a bútordarabokat és dekorációs elemeket, amelyek – büszkén mondhatom! – meghatározzák az enteriőrt.

Együttműködve a the second chance of the unhappy wood-al, a teljes bárpult plasztikai műtéten esett át, készítettünk pár FRISCO-t türkizkék párnákkal, hajókötelekkel belógatott virágládák kerültek a színpad két oldalára és ugyanez duplaplusszos méretben a nyugati falat is befedi, a beleültetett fűszer- és dísznövényekkel olyan, mint egy kötéllétra és az ókori hét csoda egyikének szerelemgyereke.

Betakartunk néhány oda nem illő részt egyedi fapanelekkel, készítettünk pár beépített szekrényt az igazán kényelmetlen helyekre, installáltunk egy olyan vagány wadnyugati kocsmaajtót, hogy még videót is készítettem róla, és csináltunk egy kerekes fát. Nem viccelek.

Munkáinkkal visszajáró vendégei vagyunk a helynek, azon töröm a fejem, hogy a csapatépítőket is ott fogjuk tartani, hogy ne csak dolgozni járjunk vissza rendszeresen.