garanciális feltételek

Raklap bútor garancia – mert ilyen is van!

Ha rendeltetésszerű használat mellett – a vásárlástól számított egy éven belül – a faanyag a használatot akadályozó módon reped, vagy törik, akkor él a raklap bútor garancia: a sérült elemet kicseréljük, a bútort meggyógyítjuk.

Bútoraink fából készülnek, vagyis a vizet nem szeretik. Ha esőben áztatod őket, akkor hamar tönkre fognak menni, mert anyaguknál fogva megszívják magukat vízzel, majd kiszáradnak. Ez a folyamat pedig a fa roncsolódásával jár, nem is beszélve a farontó gombák megtelepedéséről. Hiába az időjárásálló festés, ez bármilyen bútornál hasonlóképpen történik. Ennek okán az esőben áztatás, locsoló alatt pácolás garanciavesztéssel jár.

A rossz idő beköszöntével a kinti bútorokat lábai alá tegyél egy-egy téglát, hogy ne a vízben álljanak és takard le őket vízálló ponyvával.

A párnákkal, matracokkal kapcsolatban szintén érvényes az egy év abban az esetben, ha varrási hiba jelentkezik, vagy az általunk ajánlott huzat elfárad (kikopik, roncsolódik), vagy összezuhan a szivacs.

Ha a bentre való huzatot kiviszed, akkor sajnos nem tudok a javításban segíteni, maximum összekötlek egy kitűnő kárpitosmesterrel!

A fontos az, hogy a hiba első jelénél szólj nekem, ellenkező esetben rosszabbodhat a helyzet, és könnyen megeshet, hogy már nem tudok segíteni a raklap stílusú bútorod bajain. A kapcsolat menüpontban megtalálod az elérhetőségeimet!