Raklap bútorok a GardenExpo-n

2017-03-28 Írta: Attila

Az OCTOGON magazin felkérésére megjelentünk az idei GardenExpo-n, ugyanis minket ért az a megtiszteltetés, hogy berendezzük a standjukat. Mármint minket, vagyis a kalaPP művek csapatát, és a the second chance of the unhappy wood-ot.

Titok, de nektek elmondom, hogy a zseniális nevű the second chance of the unhappy wood egy tesóprojekt. Újrahasznosított/újraértelmezett faanyagból készít egészen elképesztően menő falburkolatokat. Nézzetek át oda, megéri!

Szóval egy 5×3 méteres standot kellett berendezzünk, ráadásul nehezítésképpen a határoló falakhoz szinte hozzáérni sem szabad ebben a rendezvénycsarnokban. Készítettünk tehát egy álfalat sötétbarna (amúgy wenge színű) fa falburkolattal, alá kaptunk a tök jó fej NAMGRASS brigádtól méregzöld műfüvet, és úgy gondoltuk, hogy a barna-zöld mellé nyerő lesz a vakító hófehér bútor.

Vittünk egy tehát két FRISCO-t, és egy szintén wenge HABONI-t. A rendszeresen nálunk leragadó látogatók számából ítélve jól kalkuláltunk, nem úgy, mint a kivitt szórólapokkal, amelyek már délután elfogytak :(