Összebútoroztunk Woody-val

2019-03-25 Írta: Attila
rusztikus dekoráció

Már a megismerkedésünk előtt is nézegettük Woody munkáit. Olyan remekbe szabott kisbútorok és rusztikus dekorációk kerültek ki kezei alól, amelyek kitűnően illenek a mi nagyobb léptékű, raklap stílusú egyedi bútoraink mellé. Beszéltünk ugyan telefonon párszor és küldtünk is egymásnak megrendelőket, de személyesen csak egy-egy vásáron, kiállításon találkoztunk.

Fülünkbe jutott azonban, hogy feladta korábbi életét, és álarcos hősnek állt! Híján van viszont a labornak, ahol Frankenstein doktor életre keltette teremtményét, a barlangnak, ahol Batman edzi magát kőkeményre. Befogadtuk hát magunkhoz, erősödjön, tanuljon, és persze mutassa meg a saját kung-fu fogásait, hogyan csinálja ő.

Azóta tudjuk, gondosan dolgozik, nála finomabb szemcséjű csiszolópapírral senki emberfia még nem munkálkodott, és az árajánlatainak részletességével sem versenyezhet senki. Régi palettáját meghagyva már beépített bútorokat is készít, mindent illatos fából, az egyedi igényeknek megfelelően a végtelen számú paraméter végtelen számú szorzatának végtelen kínálatában.

Bár látszólag egy pályán mozgunk, mégsem konkurálunk egymással, csak a szinergiában versenyzünk és segítjük egymást, ahol tudjuk. Látogassátok meg bátran!

rusztikus asztal

rusztikus asztal – forrás: woodydecor.hu

rusztikus egyedi ágy

rusztikus egyedi ágy – forrás: woodydecor.hu