Most kiderül, mi van a sablonos gyerekbútorokon túl

2017-11-13 Írta: Attila
holdacska bölcső gyerekbútor

Egy dizájnbútorokon edződött budapesti csapat megelégelte a bútorboltok unásig ismételt cukiskodásait, és elkezdte továbbgondolni a neten keringő, legtöbb lájkot kapott gyerekbútorokat. A hétvégén pedig bemutatja őket a nagyközönségnek is.

Olyan különleges lakásdekorációkat készítünk,

amelyeket eddig csak az interneten és külföldi trendmagazinokban láthattál – ígéri a kalaPP Művek, amelyet a belsőépítészek és a lakberendezők eddig jobbára rusztikus, raklap stílusú bútorairól ismertek.

A dizájner csapat tagjai saját gyerekeik számára kerestek olyan izgalmas bútorokat, amelyek túlmutatva eredeti funkciójukon egyszerre szolgálhatnak dekorációként, valamint játékként is. Így találtak rá néhány olyan modellre, amiknek egy része már jelentős karriert futott be az interneten, ám a valóságban csak nagyon kevesen találkoztak velük. Eddig. A hétvégén ugyanis tökéletesített változataik megnézhetőek lesznek a BabaMama Expón, a Budapest Sportarénában.

házikó ágy gyerekbútor

Igyekszünk ízelítőt nyújtani a már jól bevált bútorainkból,

de ha valakinek saját ötletei vannak, azokra is nyitottak vagyunk – fogalmazta meg a csapat a terveit. Készülünk újradizájnolt bölcsővel, játszótérré transzformálható ággyal, de DIY-pozitív barkácsjátékokat is kiviszünk – ígérik.

A közelgő karácsony alkalmából ráadásul nem csak a legkisebbeknek készül meglepetésekkel a kalaPP Művek, hanem már az ünnepre hangszerelt megjelenéssel és dekorációs tárgyakkal vonulnak fel.