fbpx

Ez a raklap éjjeliszekrény általában párban érkezik megrendelőinkhez, az ágy mind a két szélére, hogy demokratikusan lehessen elhelyezni rajta olvasólámpát, telefontöltőt, és egyéb ágy-központú kellékeket. A felépítése megegyezik a raklap ágyaink szerkezetével – ez nem véletlen, mindig ágy mellé szoktátok rendelni a raklap éjjeliszekrényeinket. Elárulhatjuk, hogy még soha nem készítettünk ágy nélkül…
El tudjuk készíteni egy raklap magasságban is (14 cm), de jellemzően két raklaposan szoktuk, ami 26 cm.

Írj, ha te máshogy szeretnéd!

Tömeg 10 kg
Méretek 45 × 35 × 26 cm
Bútorszín

Natúr lakk, XGT 608 "közép dió", XGT 609 "tölgy", XGT 610 "erdeifenyő", XGT 6100 "fehér", XGT 611 "douglasfenyő", XGT 612 "teak", XGT 6123 "vörös cseresznye", XGT 614 "sötétzöld", XGT 616 "szőke dió", XGT 617 "antik dió", XGT 6179 "érett tölgy", XGT 618 "mahagóni", XGT 6187 "vörös mahagóni", XGT 619 "wenge"

FONTOS SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÁS!

Az üzemanyagár-sapka eltörlése minket is érint - várhatóan jelentősen emelkedni fognak a szállítási költségek.
A dolgok viszont gyorsan történnek, és az új árakat egyelőre nem ismerjük. Amíg ezek nem nyilvánosak, a honlapunkon kalkulált szállítási díjak nem érvényesek.
Vásárolni ugyanúgy lehetséges, ám a szállítási díjakat utólag módosítani kényszerülünk. Az új díjakra árajánlatot fogunk küldeni az új vásárlóknak, amelyet elfogadhatnak, illetve vissza is utasíthatnak minden további következmény nélkül.

Köszönjük a megértést! Bármilyen további kérdés esetén az összes elérhetőségünk továbbra is él!