fbpx

Karfás raklap kanapé – heverőnek se utolsó!

A FRISCO karfás raklap kanapé elterpeszkedik, és olyan kényelmes, hogy ki sem akarsz szállni belőle. Alacsony, lounge jellegű, raklap stílusú ülőbútor, az egyik legkedveltebb modellünk. Kitűnő raklap ülőbútor nappaliba és kertbe is! Két fő részére, akik legalább egy kicsit kedvelik egymást.

A FRISCO karfás raklap kanapé raklap stílusú ugyan, de nem raklapból készítjük, hanem teljesen új, tiszta, gyalult fenyő faanyagból, ráadásul szálkamentes kivitelben és választható színben.

  • szélessége: 150 cm
  • mélysége: 82 cm
  • magassága: 70 cm
  • ülőmagassága: 24 cm
  • ülésmérete: 120×80 cm (ülőpárna mérete)

Háttámla és bútorszínek kiválasztása

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 70 cm ülésméret (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában. Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a.

Párnaszett rendelése

A bútort természetesen párna nélkül is meg tudod rendelni. Ha szeretnél párnát is hozzá, akkor a fenti listából erre a bútorra szabott párnaszetteket tudsz kiválasztani és megrendelni. Kétféle textil áll rendelkezésedre:

  • vízlepergető (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

A feltüntetett alap szetteknél az ülőpárna vastagsága 10 cm, és a háttámla-párna 5 cm.
Az extra vastag raklapbútor párna szettek 15 cm vastag ülőpárnával és 10 cm vastag  háttámla-párnával készülnek.
Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliából készítjük a méretpontos huzatokat.

Ha egyedi párnaméretet, vagy  raklap ülőbútort szeretnél, akkor írj ránk!

Tömeg 40 kg
Méretek 150 × 82 × 70 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!