fbpx

Ülőbútor, vagy heverő – válaszd ki te a funkcióját!

Ez a karfás raklap kanapé alkalmas arra, hogy 4 ember is kényelmesen elférhessen rajta! Feltéve persze, hogy mind megelégszik azzal, hogy ülve foglal helyet. Ha inkább elfeküdnél, akkor legfeljebb még egy emberrel tudsz osztozni a bútoron. Üléshossza 240 cm, a teljes hossza pedig 270 cm, szóval jó nagy teraszra van hozzá szükség, ami persze nem jelenti azt, hogy ez a karfás raklap kanapé nappaliba ne lenne való! A karfák szélessége 15 cm, tehát poharak, könyvek, telefonok, süteményes tányérok, távirányítók ideális tárolóhelyei.

  • szélessége: 270 cm
  • mélysége: 82 cm
  • magassága: 70 cm
  • ülőmagassága: 24 cm
  • ülésméret: 240×80 cm

Ha kisebb, hasonló bútort is szeretnél mellé, akkor a sima FRISCO-t javasoljuk, vagy a szintén karfás FRISCO raklap fotelt.

Háttámla és bútorszínek kiválasztása

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 70 cm (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában. Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a.

Párnaszett rendelése

A bútort természetesen párna nélkül is meg tudod rendelni. Ha szeretnél párnát is hozzá, akkor a fenti listából erre a bútorra szabott párnaszetteket tudsz kiválasztani és megrendelni. Kétféle textil áll rendelkezésedre:

  • vízálló (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

A feltüntetett alap szetteknél az ülőpárna vastagsága 10 cm, és a háttámla-párna 5 cm. Az extra vastag raklapbútor párna szettek 15 cm vastag ülőpárnával és 10 cm vastag  háttámla-párnával készülnek. A párnákat ennél a bútornál két darabban szállítjuk (vagyis két-két ülő- és háttámlával szállítjuk a bútort).

Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliából készítjük a méretpontos huzatokat.

Ha egyedi méreteket szeretnél, akkor írj ránk!

Tömeg 40 kg
Méretek 270 × 82 × 70 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!