fbpx

Ha te jól fegyelmezett beágyazó vagy, akkor segítségedre lehet, ha a kiválasztott raklap ágyad mellé ágyneműtartó fiókot is készítünk neked. Kezeletlen rétegelt lemezből gyártjuk, az előlapjára pedig az ágy többi elemével összhangban vízszintes deszkákat erősítünk, hogy a dizájn megmaradjon. A színük természetesen az ágy színével megegyezik. A fiók kis kerekeken gördül ki és be, akárhányszor csak szeretnéd.

A raklap ágy ágyneműtartó fiók mérete a választott ágyad méretétől függ, de ezt bízd ránk, mi pontosan tudjuk, mekkorát kell készítsünk!

Figyelj jól!

…mert a raklap ágy ágyneműtartó fiók csak “két raklap” magas (26 cm) ágyhoz passzol (az alacsonyabb alá egészen egyszerűen nem férne be). Valamint csak új megrendeléshez tudjuk vállalni a fiók készítést, mert a fiókos ágyak tök más szerkezettel készülnek el. Sajnos korábbi ágyakat sem lehet átalakítani fiókosra, úgyhogy időben rendeld meg!

Az ágyneműtartós raklap ágy tervezésekor figyelj arra, hogy bőven legyen hely a fiókok mozgatására is! Ha a fiókokat az ágy oldala felé szeretnéd kihúzhatóvá tenni, akkor akár négy fiókot is tudunk készíteni egy franciaágyhoz. Ha inkább a lábrész irányába (vagyis szembe állva az ággyal magad felé) húznád őket ki, akkor legfeljebb kettőt. Ezt beleírhatod a rendelésnél a megjegyzés rovatba, de ne aggódj, úgyis tisztázzuk még a homályos pontokat gyártás előtt!

Ha bármi kérdésed van, keress minket itt, vagy hívj telefonon, esetleg írj ránk a chat-en!

Ágyneműtartós raklap ágy rendelés

Ha eldöntötted, hogy ilyet szeretnél, akkor praktikusan az a legjobb út, ha megrendeled az ágyadat itt (figyelj arra, hogy “két raklap” magasságút válassz), aztán ezen az oldalon, ahol éppen jársz, válassz annyi fiókot, ahányat szeretnél, és add hozzá a megrendelésedhez. Az összegző oldalon a megjegyzéshez írd majd oda, hogy melyik irányba szeretnéd a fiókokat kihúzni (oldalra akár négy is elér, de szembe csak kettő). Ha kérdésed van, keress minket nyugodtan, de a rendelésed elküldése után úgyis felvesszük veled a kapcsolatot, és lehetőséged lesz még változtatni.

Bútorszín

Natúr lakk, XGT 608 "közép dió", XGT 609 "tölgy", XGT 610 "erdeifenyő", XGT 6100 "fehér", XGT 611 "douglasfenyő", XGT 612 "teak", XGT 6123 "vörös cseresznye", XGT 614 "sötétzöld", XGT 616 "szőke dió", XGT 617 "antik dió", XGT 6179 "érett tölgy", XGT 618 "mahagóni", XGT 6187 "vörös mahagóni", XGT 619 "wenge"