Összebútoroztam az X-Faktorral!

2016-08-25 Írta: Attila

2016-ot írunk, a hónap augusztus. Felhívnak az X-Faktortól, hogy ugyan legyek már olyan jó, és készítsek néhány bútort, amin a mentorok tudják mentorálni a mentoráltjaikat. A bútorok elkészülnek, a mentorok mentorálnak, a mentoráltak mentorálódnak, a kalaPP bútorok pedig a tévében parádéznak. Parádés!

Az egyeztetés során hófehér BUGSY ülőbútorokat javasoltam, grafitszürke párnázattal, meg egy CSILLE raklapasztalt, szintén fehér színben. Rohamtempóban kellett elkészíteni mindent, de a lovak közé csaptam, és természetesen minden időre meglett.

A legjobb persze a forgatási helyszín volt: a Soroksári út melletti egyik gyártelepen alakítottak ki egy stúdiót, a betört ablakú csarnokok és a téglakémények között. Egy ipari lifttel tudtam felvinni a bútorokat a felső szintre, tulajdonképpen akár kocsival is ráparkolhattam volna, nagyon tetszett.

ByeAlex és csapata koptatta leginkább a bútorokat, és mondanom sem kell, alig tudtam visszahozni őket, mindenki magáénak akarta a néhány BUGSY-t és a szegény CSILLÉ-t. A csavar pedig az volt, amikor hónapokkal később a tévében szembesültem azzal, hogy a haverjaimat látom zenélni, ahogy egyikük az asztalon nyugtatja a begipszelt lábát…