fbpx

Raklap fotel – fejedelmi trón egy személy részére

A FRISCO karfás raklap fotel alacsony, lounge ülőbútorunk, amely egy személy részére ideális. A szélessége ugyanis 90 cm, de ebből a két karfa elvesz összesen 30 cm-t, vagyis 60 cm marad, ami kb. annyi, mint egy kényelmesebb fotel esetében.

A FRISCO karfás raklap fotel raklap stílusú ugyan, de nem raklapból készítjük, hanem teljesen új, tiszta, gyalult fenyő faanyagból, ráadásul szálkamentes kivitelben és választható színben.

  • szélessége: 90 cm
  • mélysége: 82 cm
  • magassága: 70 cm
  • ülőmagassága: 24 cm
  • ülésmérete: 60×80 cm (ülőpárna mérete)

Háttámla és bútorszínek kiválasztása

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 70 cm ülésméret (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában. Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a.

Párnaszett rendelése

A bútort természetesen párna nélkül is meg tudod rendelni. Ha szeretnél párnát is hozzá, akkor a fenti listából erre a bútorra szabott párnaszetteket tudsz kiválasztani és megrendelni. Kétféle textil áll rendelkezésedre:

  • vízlepergető (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

A feltüntetett alap szetteknél az ülőpárna vastagsága 10 cm, és a háttámla-párna 5 cm.
Az extra vastag raklapbútor párna szettek 15 cm vastag ülőpárnával és 10 cm vastag  háttámla-párnával készülnek.
Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliából készítjük a méretpontos huzatokat.

Ha egyedi párnaméretet, vagy  raklap ülőbútort szeretnél, akkor írj ránk!

Tömeg 40 kg
Méretek 90 × 82 × 70 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!