fbpx

Raklap stílusú dohányzóasztal gyalult fenyő faanyagból a loft és az indusztriál szerelmeseinek. Megtartja a klasszikus EU-s raklap méreteit és arányait, ipari jellegével pedig ragyogóan illeszkedik egy modern lakásba. Meg egy kevésbé modernbe is. A lapját teledeszkázzuk, hogy ne essenek be az apróságok a lécek közé. Kérheted ipari kerekekkel, és kockalábakkal is (az utóbbi 2 cm-el alacsonyabb).

Tesója a CSILLE, aki szintén 120*80 cm-es (vagyis raklap méretű), de van benne némi dizájnváltás. Maradj a CARGO-nál, ha a klasszikust keresed!

A CARGO raklap dohányzóasztal raklap stílusú ugyan, de nem raklapból készítjük, hanem teljesen új, tiszta, gyalult fenyő faanyagból, ráadásul szálkamentes kivitelben és választható színben. Egyedi méret is megoldható, keress minket a kapcsolat menüpont alatt!

Tömeg 40 kg
Méretek 120 × 80 × 36 cm
Bútorszín

Natúr lakk, XGT 608 "közép dió", XGT 609 "tölgy", XGT 610 "erdeifenyő", XGT 6100 "fehér", XGT 611 "douglasfenyő", XGT 612 "teak", XGT 6123 "vörös cseresznye", XGT 614 "sötétzöld", XGT 616 "szőke dió", XGT 617 "antik dió", XGT 6179 "érett tölgy", XGT 618 "mahagóni", XGT 6187 "vörös mahagóni", XGT 619 "wenge"

FONTOS SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÁS!

Az üzemanyagár-sapka eltörlése minket is érint - várhatóan jelentősen emelkedni fognak a szállítási költségek.
A dolgok viszont gyorsan történnek, és az új árakat egyelőre nem ismerjük. Amíg ezek nem nyilvánosak, a honlapunkon kalkulált szállítási díjak nem érvényesek.
Vásárolni ugyanúgy lehetséges, ám a szállítási díjakat utólag módosítani kényszerülünk. Az új díjakra árajánlatot fogunk küldeni az új vásárlóknak, amelyet elfogadhatnak, illetve vissza is utasíthatnak minden további következmény nélkül.

Köszönjük a megértést! Bármilyen további kérdés esetén az összes elérhetőségünk továbbra is él!