Közelebb hozzuk a tavaszt?!

2018-01-15 Írta: Attila

Akármilyen messzinek tűnik a májusi napsütés, megbízható információim vannak arról, hogy megállíthatatlanul közeleg! És tudsz jobbat, mint egy vidám tavaszi napon egy brutálmenő raklap stílusú teraszbútoron lustálkodni/borozni/beszélgetni?

Tavaly mindent egyszerre akartatok, amikor elolvadt a jég és a gyümölcsfák kivirágoztak. De akkor én is jobban szeretek brutálmenő raklap stílusú teraszbútoron lustálkodni/borozni/beszélgetni, így arra gondoltam, hogy megcsinálom nektek, amit kértek, még a szép idő előtt.

teraszbútor előrendelési akció

Vagyis épp most indul a nagy kalaPP Művek teraszbútor előrendelési akció, amiben te megmondod, mikor szeretnél először belehuppanni a vadiúj kalaPP cuccodba, én pedig garantálom, hogy aznap beállítok vele. Cserébe neked csak az előleget kell kifizetned, én pedig megajándékozlak bútoronként egy menő díszpárnával is (ugyanabból az anyagból, amiből a hozzá járó ülőpárnák is készülnek)!

Jó, mi? Kerüld el a tavaszi csúcsforgalmat! Írj, beszéljük meg, mikorra szeretnéd, ha megérkezne a te saját teraszbútorod!