Kerti raklap bútorok – bemutatkoztunk a Garden Expo-n

2018-03-26 Írta: Attila

Idén második alkalommal építettünk standot az OCTOGON Magazinnak a Garden Expo-ra. A térkő-szökőkutak és a jakuzzik között üdítő színfoltnak értékelték bútorainkat azok a nagyszámú látogatók, akik egymásnak adták az ülőhelyeket a standunkon. Kerti raklap bútorok tematikájú standunkról szórólapot nem kellett hazahoznunk.

kerti raklap bútorok gardenexpo 2018
Tudjátok, az azért elég jó érzés,

amikor a legnagyobb nemzetközi cégek milliós teraszbútorai és a vagyonokba kerülő grillsütőket áruló standok között a manufakturális, hazai készítésű kalaPP bútorok számítottak az oázisnak, ahol megpihenhetnek a látogatók. Hozzánk jöttek, ha elfáradtak a látnivalók között és egy kis kényelmes üldögélésre vágytak.

Hálás dolog egy olyan standnál házigazdáskodni, ahol nem kell tukmálni semmit, és mindenféle nyereményjáték nélkül is telt ház és kíváncsian érdeklődő vendégek tömegei várnak.

Kerti raklap bútorok volt a téma,

de a természetesen gyalult fenyő faanyagból készült FRISCO kanapénk a vastag párnázattal a legtöbb látogatónk tetszését elnyerte, a puskaporfekete CSILLE pedig jó szolgálatot tett a lábtámasztás terén.

Fárasztó három ilyen nap, de kis pihenés után bátran állítom: jövőre újra találkozunk! :)