fbpx

Raklap ágy nem raklapból!

Minden raklap ágy, ami a kezünk alól kikerül, az EU-s raklap stílusában, annak arányaival készül, de garantáltan szálkamentes és harisnyabiztos kivitelben, gyalult fenyő faanyagból, csiszolva, élmarva.
Áruk a méretük szerint alakul, érdemes akkorát választani, mint a matracod – persze csak akkor, ha nem szeretnél egy szemüveglerakó keretet köréje. A magassága adott:

  • egy raklap” (14 cm), vagy
  • két raklap” (26 cm).

Plusz a matracod vastagságát is számold bele, természetesen!

A nagy felületek miatt egyáltalán nem jellemző, hogy a matrac csúszkálna a raklap ágyon. Ha szeretnéd, ágytámlával is szolgálhatunk, melynek magassága 60 cm az alacsonyabb ágyaknál, és 70 cm a magasabbak esetében. A deszkák és a közöttük lévő rések kiosztása megfelel a gyári ágyrácsokénak, vagyis a szerkezete jó szellőzést biztosít.

🎨 Választható bútorszínek 🎨

Ha a színválasztóban nem tudod beazonosítani a kedvenc színedet, vagy egyszerűen csak nagyobb felbontásban szeretnéd megnézni a jövendőbeli ágyad színét, akkor kattints át ide! Itt mindent összeszedtünk és leírtunk a színkiválasztás menetéről, extra színekről, stb.

Ágyneműtartós raklap ágy

Ha ágyneműtartó fiókokat szeretnél az ágy alá, akkor kattints át ide, mert itt minden infót megtalálsz a fiókokról, és megrendelni is itt tudod őket. Egy franciaágyhoz akár négy ágyneműtartó fiókot is tudunk készíteni, és oldal irányba, vagy előrefelé lehet kihúzni őket – ezt is te tudod kiválasztani, attól függően, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a hálószobád.

Raklap ágy teherbírása

Az ágyainkat a szabványos EU-s raklapnak megfelelő anyagvastagságokkal és arányokkal készítjük. A szerkezetük is nagyon hasonlít, valamint a faanyag is ugyanolyan teherbírású. Márpedig egy ilyen raklap kb. másfél tonnát bír, így az ágyaink is elég jó adottságokkal bírnak ebben a versenyben! Ha kétségeid vannak, gondolj arra, hogy még egyetlen ágynál sem volt garanciás panaszunk!

Raklap éjjeliszekrény

Ismerkedj meg egyik legújabb fejlesztésünkkel! Neve YOEYT, és igen, ő egy raklap éjjeliszekrény. Barátságos méretei vannak, és felépítése rímel a raklap ágyéra. Válaszd az ágyad mellé, ugyanolyan színben, hogy tökéletes kiegészítő bútorként szolgáljon!

Raklap ágy országos szállítással

A szállítási díjat a kosárba rakás után ki fogja neked számolni a rendszerünk, amikor beírod a címedet. Számolj azzal, hogy ha futárszolgálattal rendeled az ágyat, akkor a “két raklap” magas ágyaknál 160×200 cm-es mérettől már csak két csomagba tudjuk csomagolni a bútort, annak érdekében, hogy mozgatható legyen, így a szállítási díj duplázódik.

Ha mi szállítjuk a bútort, akkor a szerelésre ne legyen gondod, mert az is benne van az árban! Ha futárszolgálat viszi hozzád a gondosan becsomagolt bútort, akkor sem lesz sok dolgod, mert az ágyat néhány csavarral magad is össze tudod rakni! Útmutatót és szerelvényeket mi biztosítunk!

Nem találod a megfelelő méretet? Esetleg kisebb a hálószobád, mint az ágyaink? Kérdéseidre a választ biztosan megtalálod a GYIK-ben, de ha nem, akkor se csüggedj, hanem vedd föl velünk a kapcsolatot!

Méret *

80*200 cm, 90*200 cm, 100*200 cm, 120*200 cm, 140*200 cm, 160*200 cm, 180*200 cm, 200*200 cm, 200*220 cm, Egyedi méret

Magasság *

Egy raklap magas (14 cm), Két raklap magas (26 cm)

Ágytámla *

Nincs, Ágytámla