fbpx

A QUDLIK raklap TV állvány mellett egy másik tévés szekrényiség. Ő alacsonyabb, ellenben kerekekkel állítható a vágyott helyre. Belefér dekóder, szettopbox, gramofon, a tetejére meg egy akkora tévé, hogy bármilyen szélesvásznú filmet élményvesztés nélkül meg tudsz nézni rajta. Pláne, hogy az vertikálisan van, na de ez már tökmindegy. TV állványnak nevezzük, de ne érezd magad kényelmetlenül, ha más funkcióval akarod felruházni! Nálunk például könyvek vannak benne és más csecsebecsék a tetején. Te hogy csinálod?

Ennek a raklap stílusú tévé szekrénynek a mérete 120*45*54 cm, ahol a szélesség az első érték, a mélység a második, és a magasság a harmadik. Az utóbbit úgy értsd, hogy a kerekek is beleszámítanak, amelyek 10 cm magasak. Lehetőség van arra is, hogy kerék nélkül, fa kocka lábon kérd a bútort – úgy 2 cm-el alacsonyabb lesz, az ára pedig nem változik.

Raklap bútor nappaliba

A QULKA tévé szekrényt elsősorban benti használatra terveztük, de egy esővédett, fedett teraszon is megállja a helyét. Főleg akkor, ha legalább annyira vigyázol rá, mint a tévére, amit ráteszel a tetejére!

A QULKA raklap TV állvány raklap stílusú ugyan, de nem raklapból készítjük, hanem teljesen új, tiszta, gyalult fenyő faanyagból, ráadásul szálkamentes kivitelben és választható színben. Egyedi méret is megoldható, keress minket a kapcsolat menüpont alatt!

Tömeg 30 kg
Méretek 120 × 45 × 54 cm
Bútorszín

Natúr lakk, XGT 608 "közép dió", XGT 609 "tölgy", XGT 610 "erdeifenyő", XGT 6100 "fehér", XGT 611 "douglasfenyő", XGT 612 "teak", XGT 6123 "vörös cseresznye", XGT 614 "sötétzöld", XGT 616 "szőke dió", XGT 617 "antik dió", XGT 6179 "érett tölgy", XGT 618 "mahagóni", XGT 6187 "vörös mahagóni", XGT 619 "wenge"