fbpx

Magas raklap kanapé – szék helyett!

Ha az étkezőasztalod mellől hiányzik egy magas raklap kanapé, akkor feltétlenül PAQUITO-t válaszd! Megnövelt ülésmagassága miatt éppen akkora, hogy kényelmesen elérd az asztalra tett tányérodat, poharadat. A mélysége is kisebb mint a lounge jellegű bútorainknak. De azért nem egy szigorú vallatószék, csak illeszkedik a szabványokhoz és észrevétlenül szolgálja az ergonomikus ülésedet.

Két személy részére és elsősorban kintre terveztük, de ez a raklap kanapé nappaliba is bátran helyezhető! Nem raklapból készítjük, hanem teljesen új, tiszta, szárított, gyalult, élmart és csiszolt fenyő faanyagból. Ráadásul szálkamentes kivitelben és választható színben!

  • szélessége: 120 cm
  • mélysége: 62 cm
  • magassága: 80 cm
  • ülőmagassága: 36 cm (plusz a párnázat)

Háttámla és bútorszínek kiválasztása

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 50 cm (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában (a fehér némileg magasabb, mert három rétegben kell fessük). Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a.

Párnaszett rendelése

A bútort természetesen párna nélkül is meg tudod rendelni. Ha szeretnél párnát is hozzá, akkor a fenti listából erre a bútorra szabott párnaszetteket tudsz kiválasztani és megrendelni. Kétféle textil áll rendelkezésedre:

  • vízlepergető (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

A feltüntetett párnaszetteknél az ülőpárna vastagsága 10 cm, és a háttámla-párna 5 cm.
Extra vastag párnaszettet ehhez a bútorhoz nem tudsz választani, mert túl nagyok lennének hozzá. Ha mégis ilyet szeretnél, akkor azt külön tudod megrendelni itt. Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliával készítjük a méretpontos huzatokat.

Tömeg 35 kg
Méretek 120 × 62 × 80 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!