fbpx

Raklap sarokbútor szett párnával együtt – akár 6 fő részére!

Kerti bútor sarokszett azoknak, akik szeretik a raklap stílusú kerti bútorokat és a finomságokkal töltött poharakat. Úgy alkottuk meg, hogy egy nagyobb társaság (6 fő) is kényelmesen használhassa, a karfák pedig elegánsan lezárják az ülőfelületet.

  • helyigénye: 255*215 cm
  • 10 cm ülő- és 5 cm vastag háttámla-párnák beltéri mosható/kültéri vízálló huzattal
  • mindhárom bútor ülésmérete 120*80 cm (a karfásaké is)
  • az asztal nem része a szettnek, külön tudod megvásárolni itt

A bútor színét te választhatod ki, a párnahuzatokét szintúgy. Az árban a párnázat is benne van.

Raklap terasz sarok garnitúra választható színben

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 70 cm (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában (a fehér valamivel drágább, mert azt három  rétegben kell fessük). Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a.

Párnaszett rendelése

Ez a raklap sarokülő szett két típusú textillel készülő párnázattal rendelhető. Bármelyiket is választod, benne van az árban!

  • vízlepergető (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliából készítjük a méretpontos huzatokat.

Ha egyedi FRISCO raklap sarokbútor szett a szíved vágya, vagy egyedi párnákkal szállítva kívánod, akkor írj ránk, és megoldjuk!

Tömeg 80 kg
Méretek 240 × 200 × 70 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!

FONTOS SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÁS!

Az üzemanyagár-sapka eltörlése minket is érint - várhatóan jelentősen emelkedni fognak a szállítási költségek.
A dolgok viszont gyorsan történnek, és az új árakat egyelőre nem ismerjük. Amíg ezek nem nyilvánosak, a honlapunkon kalkulált szállítási díjak nem érvényesek.
Vásárolni ugyanúgy lehetséges, ám a szállítási díjakat utólag módosítani kényszerülünk. Az új díjakra árajánlatot fogunk küldeni az új vásárlóknak, amelyet elfogadhatnak, illetve vissza is utasíthatnak minden további következmény nélkül.

Köszönjük a megértést! Bármilyen további kérdés esetén az összes elérhetőségünk továbbra is él!