fbpx

Design karácsonyfa

Unod már a műanyag fenyőpótlékokat, abból pedig nem engedsz, hogy fát márpedig nem vágnak ki miattad? Neked találtuk ki ezt az alternatív design karácsonyfát!

Környezetbarát karácsonyfa

A design karácsonyfa egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen környezetbarát! Mivel gyakorlatilag örök életű, csak egyszer kell megvenned – az ünnepek elmúltával beállítod a szekrényed hátuljába, és egy év múlva újra előveheted, nem kopik meg a fénye!

Összecsukható fenyő

Ez az alternatív karácsonyfa kb. 80 cm magas, és a szélessége a leghosszabb részén 60 cm. Ha meglazítod a tetejét, akkor könnyen össze tudod csukni, vagyis egyszerűen tárolható. Ha újra használni akarod, akkor csak kilazítod, a megfelelő szögekbe állítod az ágait, és megszorítod a csavart a csúcsban – voilá, készen is vagy! Méretei adottak, színe natúr fenyő, hogy kedved és ízlésed szerint dekorálhasd!

A design karácsonyfa színe és dekorálása

A karácsonyfánk teljesen natúr luc és borovi fenyőből készül. Ha akarod, akkor magad is lefestheted az általad vágyott színre, vagy akár hagyhatod natúran is. Vizes bázisú festékkel fesd le, ha a színezés mellett döntesz, mert így nem lesz semmilyen természetellenes szaga. Filctollal és krétával is rajzolhatsz rá mintákat, valamint rajzszöggel díszeket és fényfüzéreket tudsz ráerősíteni.

Tűzveszély!

Ne ne ne és NE rakjál rá gyertyát, vagy csillagszórót! Ez a karifa fából készül, tehát fokozottan tűzveszélyes!

Tömeg 10 kg
Méretek 60 × 60 × 80 cm