fbpx

Raklap sarokülő szett – akár hat főnek is kényelmes!

Ez a raklap sarokülő szett az egyik legkedveltebb kerti bútor összeállításunk. Fedett teraszra, erkélyre, vagy akár bentre is ideális választás! Három darab BUGSY-ból áll, tök jó párnái vannak, és választható mosható beltéri, vagy vízálló kültéri huzattal készítjük! Ráadásul így, szettben meglehetősen kompakt áron adjuk, ami kedvezőbb, mint egyenként összevadászni a darabokat.

  • helyigénye: 240*200 cm
  • 3 db 120×80 cm-es BUGSY (sarokelemmel)
  • 10 cm vastag ülő-, és 5 cm vastag háttámla-párnák, választható textíliájú huzattal (beltéri/vízálló)
  • a dohányzóasztal nem része a szettnek, külön kell megrendeld itt

Raklap sarok garnitúra választható színben

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 70 cm (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában (a fehér azért emeli az árát, mert három rétegben kell fessük). Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a (a párna nélküli részt számítva csak!).

Párnaszett rendelése

Ez a raklap sarokülő szett két típusú textillel készülő párnázattal rendelhető. Bármelyiket is választod, benne van az árban!

  • vízlepergető (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

Az ülőpárnák vastagsága 10 cm, és a háttámla-párnák 5 cm-esek.
Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliából készítjük a méretpontos huzatokat.

Ha egyedi BUGSY raklap kerti bútort szeretnél, vagy egyedi párnákkal szállítva kívánod, akkor írj ránk, és megoldjuk!

Tömeg 80 kg
Méretek 240 × 200 × 70 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!