fbpx

Raklap kanapé, lounge jelleggel

BUGSY alacsonyságát jól kompenzálja tekintélyes mélysége, így egy igazán kényelmes, terpeszkedős modell. Ha az ókori Rómában élnénk, mindenkinek ilyenje lenne. Két személy részére és elsősorban fedett kinti teraszra terveztük, de ez a raklap kanapé nappaliba is bátran helyezhető! Nem raklapból készítjük ugyanis, hanem teljesen új, tiszta, szárított, gyalult, élmart és csiszolt fenyő faanyagból. Ráadásul szálkamentes kivitelben és választható színben!

  • szélessége: 120 cm
  • mélysége: 82 cm
  • magassága: 70 cm
  • ülőmagassága: 24 cm (párna nélkül)

Háttámla és bútorszínek kiválasztása

Választhatsz, hogy hagyományos, egyenes (vagyis derékszögű) háttámlával készítsük, vagy inkább az új fejlesztésünk szerint dőlttel. Az utóbbi kicsit drágább, és kényelmesebb. Viszont kialakítása miatt elvesz az ülésmélységből kb. 10 cm-t, így marad 70 cm (mínusz a háttámla-párna vastagsága).

A bútorszíneket széles palettából választhatod ki, és az összes benne van a bútor alapárában. Ha bármilyen kérdésed van a színekről, fusd át ezt az oldalt, és ha még utána is marad, akkor keress bennünket bátran! Egyedi színre is van lehetőség, ennek a felára a bútor árának 10%-a.

Párnaszett rendelése

A bútort természetesen párna nélkül is meg tudod rendelni. Ha szeretnél párnát is hozzá, akkor a legördülő listából erre a bútorra szabott párnaszetteket tudsz kiválasztani és megrendelni. Kétféle textil áll rendelkezésedre:

  • vízlepergető (elsősorban kültérre javasoljuk, kissé merev, nagyon erős)
  • benti (ezt is kiviheted, de nem vízálló, viszont remekül lehet mosógépben tisztítani)

A feltüntetett alap szetteknél az ülőpárna vastagsága 10 cm, és a háttámla-párna 5 cm.
Az extra vastag raklapbútor párna szettek 15 cm vastag ülőpárnával és 10 cm vastag  háttámla-párnával készülnek.
Az összes párnázat nagy sűrűségű lapszivaccsal készül, és lecipzározható textíliából készítjük a méretpontos huzatokat.

Ha egyedi párnaméretet, vagy textíliát, mitöbb BUGSY raklap ülőbútort szeretnél, akkor írj ránk!

Tömeg 20 kg
Méretek 120 × 82 × 70 cm
Ezt a bútorunkat nyugodtan kiviheted a szabadba is, azonban figyelj arra, hogy olyan helyre állítsd, ahol nem éri közvetlen csapadék! Mint minden fa bútornál, ennél is komoly károsító a víz, és ha megáztatod, akkor nem lesz olyan hosszú életű, mint terveztük, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá. Ha szárazon tartod és óvod a nedvességtől, sok évig egészségesen szép marad és szolgálja kényelmed!